Werven aspiranten

naar grondplaatnaar ketensnaar onderwerpnaar onderwerpnaar onderwerpnaar onderwerpnaar procesgebiedWerven 2.0.jpeg

Werven aspiranten

Na het voorlichten van de aspirant studenten vinden de wervingsactiviteiten plaats. In deze fase maakt de aspirant student een keuze voor een opleiding en bij welke school hij deze opleiding gaat volgen.


Aspirant-studenten die aan de vooropleidingseisen voldoen, zich uiterlijk 1 april aanmelden en aan de eventuele verplichte intake-activiteiten deelnemen hebben toelatingsrecht tot de mbo-opleiding van hun eerste keuze.


Bij beperkte capaciteit op basis van arbeidsmarktperspectief en/of opleidingscapaciteit (numerus fixus) moeten mbo-opleidingen dat uiterlijk 1 februari bekend maken. Ook moeten zij uiterlijk 1 februari publiceren hoe de intake wordt vormgegeven en wanneer deze plaats vindt.

Deze activiteit is onderdeel van:


Folder.jpg
  Landelijke servicedocumenteniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Folder.jpg
  Denk ook aaniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Website.png Basistekst over keuzedelen – voor studenten Deze tekst kunt u gebruiken om studenten te informeren over de keuzedelen.
Website.png Handreiking: Wet vroegtijdige aanmelddatum voor en toelatingsrecht tot het beroepsonderwijs Handreiking: Wet vroegtijdige aanmelddatum voor en toelatingsrecht tot het beroepsonderwijs